Redovisning | Modern redovisning med TrafficWeb

Läs om de verktyg och rapporter via erbjuder våra kunder för redovisning
TrafficWeb trafikrapport

Modern redovisning

Trafficweb är ett webbaserat verktyg för insamling och analys av trafikdata. Med stöd för de flesta utrustningar på marknaden, ett användarvänligt gränssnitt och interaktiva rapporter ger verktyget dig som användare bättre förståelse för trafiken och professionella rapporter som beslutsunderlag.

TrafficWeb produktbladTrafficweb produktblad

Webbaserat

Vårt redovisningssystem TrafficWeb är ett webbaserat program som kan användas för att redovisa trafiksiffror och hastigheter för såväl invånare som anställda inom kommunen.

Rapporter

I TrafficWeb kan kunden själv ta ut en  rapport om trafiken. Rapporten innehåller både tabeller, grafer och kartinformation. Rapportens innehåll kan anpassas efter önskemål och behov.

Beprövat

TrafficWeb används idag av kunder i sju länder och av ett flertal svenska kommuner, städer och myndigheter. Ha alla dina mätningar samlat på ett ställe, även historisk data.

Användarvänligt

TrafficWeb är ett lättanvänt och användarvänligt webbaserat verktyg som samlar alla dina mätningar på en plats. Översiktlig information nås lätt från en karta och rapporter skapas med några klick.

En smidig övergång från äldre system

Många av våra kunder byter idag från äldre system, som TDS, Trio eller VTR, till Trafficweb. Vi på Trafikia hjälper dig att smidigt flytta över din trafikdata från det äldre systemet till TrafficWeb och ser till att du snabbt kommer igång med det nya verktyget.

WordPress Lightbox Plugin